Europaforum XVIII Norra Sverige i Luleå 14-15 mars

banner hög 

Inför nästa programperiod ska Sverige och EU skriva på en partnerskapsöverenskommelse om vilka regler och mål som ska gälla för Sverige. Passa på att ställa frågor och påverka Camilla Lehorst som är ansvarig tjänsteman på regeringskansliet för partnerskapsöverenskommelsen.

Isen kring nordpolen smälter och orsakar stor miljöpåverkan men innebär också en möjligt att ta den korta vägen till Asien. Oddgeir Danielsen direktör på NDPL (Northern Dimension Partnership on Transport and Logistics) lyfter sina och NDPL:s reflektioner om Nordostpassagens möjligheter och inverkan på handel och transporter i norra Europa.

Jens Nilsson, EU-parlamentariker och Oscar Wåglund Söderström, statssekreterare hos EU-ministern Birgitta Ohlsson för dialog kring kommande programperiod och återkopplar från EU toppmötet som sker i samtidigt i Bryssel.

Anmäl dig
Anmäl dig redan idag dock senast 8 mars. 
Du bokar allt via Kommunförbundet Norrbottens hemsida: www.bd.komforb.se   Gå in under flik kalendarium och bläddra till Europaforum 14 mars och fyll i uppgifter.  För mer information om bokning, kontakta: Marie Malkan  Tel. 0920-20 54 08.

Hotellrum kan bokas till ett förmånligt pris i samband med registrering.
OBS! Hotellbokning måste vara gjord senast 20 februari för att garantera rum. Efter det bokar ni själva rum.
Enkelrum 853 kr på Hotell Nordkalotten(110 rum på Nordkalotten)
Minisvit 1.082 kr på Hotell Nordkalotten med egen bastu för 1 person (60 rum på Nordkalotten)
Enkelrum 835 kr på Arctic Hotel inne i stan

Inbjudan (pdf)
Program (pdf)

Senast ändrad: 2015-03-11 kl. 15:15