Välkommen till Europaforum XXII Norra Sverige!

Snart är det dags för den 22:a konferensen i ordningen med Europaforum Norra Sverige. I år arrangeras den av Norrbottens läns landsting, på Pite havsbad. Forumet inleds torsdag den 25 februari och bjuder på två intressanta dagar med diskussioner och ställningstaganden. Programmet innehåller en dialog med OECD om utmaningar och möjligheter i norra Sverige, Norge och Finland. Forumet kommer även ta ställning till Europaforums framtida arbete genom antagande av strategi och handlingsplan."Norra Sverige i en global kontext". Välkomna!

 

Datum: 25-26 februari 2016

 

Plats: Pite havsbad, Piteå

 

Forumet börjar med lunch och registrering från kl 12:00 på torsdag 25 februari. Sessionerna startar kl 13:00 och pågår till 17:30, följt av middag kl 19:00. Programmet avslutas fredag kl 13:00. Fullständigt program kommer inom kort. På torsdag förmiddag kl 08:30-12:15, före Europaforum, anordnas även en konferens med NSPA och OECD som handlar om utveckling i glesbefolkade regioner. Du är varmt välkommen att delta även på detta arrangemang som bör vara av intresse för många (anmälan krävs ej till NSPA/OECD konferensen som är kostnadsfri).

 

Programmet innehåller en dialog med OECD om utmaningar och möjligheter i norra Sverige, Norge och Finland. Forumet kommer även ta ställning till Europaforums framtida arbete genom antagande av strategi och handlingsplan.

 

Anmälan sker via Kommunförbundet Norrbotten här.

 

 

Preliminärt program finns i länken nedan:

Program Europaforum Norra Sverige 2016

Program OECD-seminarium

Bakgrundsinformation program EFNS 2016

Senast ändrad: 2016-02-23 kl. 15:38